Seminer Evi

Eğitim, Çalışma, Seminer Evi

Kadın Buluşma Merkezi Utamara’nın dernek olarak kurulduğu günden bu yana amaçlarından en önemlisi kadınlar ve genç kızlara bir eğitim evi hizmeti sunmaktır. Utamara eğitim ve çalışma salonları seminer, atölye, sergi, uluslararası-kültürlerarası çalışmalar ve çeşitli etkinlikler için hizmet sunmaktadır.

 

Coğrafi Konum

Kadın buluşma merkezi Utamaranın yeri Rhein nehrinin kenarındaki Westerwald tarihi atölyeleriyle ünlü Linz am Rhein ve Erpel arasında bulunan Kasbach -Ohlenberg adlı küçük bir kasabadır. Çevresinde gezilip görülmeye değer birçok tarihi mekan bulunmaktadır. Remagen köprüsü, Barış müzesi, Ejderha kalesi, Erpeler Ley ve Kasbachtal gibi.

Bonn, Neuwied ve Koblenz arabayla ve trenle yaklaşık 30 dakikalık ulaşım mesafesindedir. Utamara’ya en yakın tren durakları Erpel 15 dakikalık yürüme mesafesinde iken diğeri de Linz am Rhein’dir ve 25 dakikalık yürüme mesafesindedir.

 

İç Mimari 

Konaklama bazında 20 kişiye kadar olan guruplara Utamara’da konaklama imkanı sunulabilmektedir. Günlük 50 kişiye kadarlık guruplar çalışmalar için Utamara’nın iç mekanını kullanabilirler.

Yatak odaları 3 ya da 8 yataklı, duş ve WC ile donatılmıştır. Bunun dışında ise oturma ve yemek odası, seminer odası, yoga odası ve çocuk odası bulunmaktadır. Semire odasında Beamer, Flip-Chart, Leinwand ve Stellwaende bulunur. WLAN da kullanıma açıktır. Ayrıca bahçe ve terasta gril yapılabilmektedir.

Genel kullanıma uygun büyük bir mutfağımız mevcuttur. Guruplar için gerekli ve isteğe bağlı gıda alışverişleri Utamara ekibi tarafından organize edilebilir. Bu sayede guruplar sadece çalışmalarına konsantre olabilir. İhtiyaç ve istek doğrultusunda dışarıdan Catering servisi de temin edilebilir.

Gurupların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda Utamara ekibi guruplara seminer, eğitim, atölye, çocuk bakımı, gezi planlaması konularında destek olur. Bunun için en az 4 hafta öncesinde bizimle iletişime geçmelisiniz.

 

Kullanım Şartları ve Fiyat listesi (Ocak 2020)

Standart hafta sonu- Cuma akşamından Pazar akşamına

Genel fiyat 2 gece konaklama kişi başı: 50 €

Utamara üyeleri için: 2 Gece konaklama 40 €*

 

Hafta içi

Genel fiyat:1 gece konaklama kişi başı 25 €

Üyeler için: 1 gece konaklama kişi başı 20 €*

 

Tüm guruplar 300 € Kaution/depozit verirler. Gurubun gidişi esnasında Kaution hesaplanır, odaların guruplar tarafından temizlenmediği durumlarda temizlik ücreti olarak 100 Euro’ya kadar kesinti yapılabilir.

 

*Utamara’ya üye kadınlar, çocuklar ve zor durumda olan kadınlar konaklama ücretinde indirimden yararlanabilirler. Bu durumlarda bizimle iletişime geçilmelidir.

 

Sorularınız için İletişim Telefonumuz

Frauenbegegnungsstätte UTAMARA e.V.

In der Stehle 26

D-53547 Kasbach-Ohlenberg

Tel.: +49 (0) 2644 - 60 24 24

E-Mail: info(a)utamara.org